Virtuele huiddiagnose

Start je virtuele gepersonaliseerde huiddiagnose en ontdek binnen een minuut de huidverzorging die is afgestemd op jouw behoeften.

Begin jouw huiddiagnose

Ervaar Shiseido kunstmatige intelligentie

Jouw huid wordt binnen twee minuten vergeleken met 30.000 afbeeldingen van echte mensen (van verschillende etniciteiten en leeftijden).

 

100 verschillende statistieken van jouw gezicht om jouw huid te analyseren en jou zo een persoonlijke J-Beauty aanbeveling te kunnen geven.

Begin jouw huiddiagnose

Beauty innovatie

Op basis van dertigduizend gearchiveerde afbeeldingen van personen van verschillende etnische afkomst en leeftijd stelt Shiseido in minder dan twee minuten een vergelijkende analyse van je huid samen.

 

A.h.v. 100 verschillende meetpunten worden de basisgegevens, specifiek voor jouw gezicht, verzameld om een huidanalyse door te voeren en om jouw gepersonaliseerde Jbeauty routine met op maat gemaakte aanbevelingen te kunnen samenstellen.

Begin jouw huiddiagnose

Shiseido erfgoed

Al sinds het prille begin vormt de vernieuwingsdrift van de oprichter van Shiseido dé drijfveer voor het merk. Het merk biedt verfrissende benaderingen van waardecreatie: vanuit haar farmaceutische ontstaansgeschiedenis en innovatieve inslag weet Shiseido oosterse wijsheden en westerse technologische ontwikkelingen perfect in elkaar te laten overvloeien.

 

Als pionier op het gebied van huidwetenschappelijk onderzoek wordt Shiseido wereldwijd erkend voor haar prestaties. Het merk sleept regelmatig prijzen in de wacht voor haar innovatieve bevindingen en onderzoek.

 

Al meer dan een eeuw draagt Shiseido bij tot de gezondheid en schoonheid van de huid. Zo blijft Shiseido altijd een stapje voor.

Begin jouw huiddiagnose