Skip to main content
Trio skincare cadeaus vanaf €85. Code:

Wat zijnSBAS?

Om de wereld mooier te helpen maken, hebben we bij SHISEIDO een reeks duurzame doelen (Sustainable Development Goals, SDG) gesteld die we trachten te bereiken met ons nieuwe initiatief: Sustainable Beauty Actions (acties voor duurzame schoonheid - SBAS).

Onze acties voor
duurzame schoonheid

MOTTAINAI MOTTAINAI Mooi milieu Hergebruiken, recyclen, verminderen,
respectvol vervangen.

MOTTAINAIMooi milieu

Hergebruiken, recyclen, verminderen,
respectvol vervangen.

Volgens de traditie van respect voor de schoonheid van alle dingen, voeren we milieu-initiatieven uit, geïnspireerd door het unieke Japanse MOTTAINA-concept.

HARMONY HARMONY Een mooie samenleving Lief voor de huid.
Lief voor het milieu.
Lief voor de mens.

HARMONYEen mooie samenleving

Lief voor de huid. 
Lief voor het milieu.
Lief voor de mens.

Om een mooie samenleving te koesteren, ondernemen we actie in harmonie met de mens en de natuur.

EMPATHY EMPATHY Mooie individuen Verschillend. Inclusief.
Met empathie voor iedereen.

EMPATHYMooie individuen

Verschillend. Inclusief.
Met empathie voor iedereen.

Om diversiteit & inclusie in elk aspect van ons merk te garanderen, respecteren we de rechten en de vrijheid die iedereen verdient, en handelen we met empathie.

Doe met ons mee! Word vandaag nog
en activist op het gebied van duurzaamheid van SHISEIDO!

#ShiseidoSBAS

#ShiseidoSBAS is een online community om gedachten over duurzame schoonheid te delen en te bespreken wat we kunnen doen om onze wereld mooier te maken. Samen kunnen we een echte impact hebben. Samen kunnen we de wereld veranderen. Nu is het tijd om iets te doen voor de mensen, voor de planeet en voor de schoonheid in ons allemaal.

Q. Wat was
jouw meest onvergetelijke
ervaring dit jaar?
#ShiseidoSBAS
Kanoa Igarashi Professionele surfer
A. Een prachtige connectie Een prachtige connectie Kanoa Igarashi BEKIJK MEER
 • HARMONY
Niky Roehreke Kunstenares / Activiste
A. Helpen en geholpen worden en
de schoonheid ervaren die daarin schuilt
Kunstenares / Activiste Niky Roehreke BEKIJK MEER
 • EMPATHY
Thierry Marx Chef/Auteur
A. Het geluk van het delen Chef/Auteur Thierry Marx BEKIJK MEER
 • EMPATHY
Karen Elson Mannequin / Muzikante / Auteur
A. Zoeken naar positieve punten Mannequin / Muzikante / Auteur Karen Elson BEKIJK MEER
 • EMPATHY

Over onze community:

Deel je ideeën en gedachten in je berichten en/of afbeeldingen of video's die je op social media plaatst en tag ze met de speciale hashtag #ShiseidoSBAS. Voor de berichten die SHISEIDO met deze community wil delen, kan het zijn dat we persoonlijk contact met je opnemen voor je goedkeuring.

 • Inhoud, zoals opmerkingen en geplaatste foto's, zijn een verzameling van bijdragen die door personen die dit project steunen, werden gestuurd/goedgekeurd om te worden gepubliceerd.
 • Met instemming van de eigenaar van het bericht, behoren ideeën toe aan iedereen die dit project steunt en SHISEIDO biedt de community slechts een plek om ieders gedachten te laten zien. Het is ons beleid en onze overtuiging dat diversiteit in gedachten en ervaringen erg belangrijk is voor onze innovatieve toekomst, dus proberen we de gedachten en wensen van bijdragers over te brengen zoals ze zijn, en niet als merkboodschappen, promotionele inhoud of sociaal verantwoorde beloften van SHISEIDO.
 • Als katalysator van deze gemeenschap geloven wij dat SHISEIDO als duurzaam cosmeticabedrijf verantwoordelijk is voor het halen van inspiratie uit ieders ideeën en wensen, en het streven naar een duurzamere samenleving op korte en lange termijn.
 • De rechten op de inhoud behoren toe aan de eigenaar van het bericht, niet aan SHISEIDO. Zorg ervoor dat, voordat je de inhoud kopieert, deelt, opnieuw plaatst of op een andere manier gebruikt, je het recht hebt om dit te doen. We vragen je om de auteursrechten, handelsmerken en andere wettelijke rechten van anderen te respecteren.
 • Toegang tot, gebruik van of vertrouwen op de inhoud gebeurt op je eigen verantwoordelijkheid. SHISEIDO is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of nauwkeurigheid van de inhoud en is niet verplicht om ongepaste of onwettige inhoud te controleren.
 • SHISEIDO mag, maar is niet verplicht om, de inhoud te controleren en mag deze (zonder voorafgaande kennisgeving) naar eigen goeddunken wissen of verwijderen.
 • De gebruiksvoorwaarden van Shiseido (https://www.shiseido.be/be/nl/terms-of-use.html) zijn van toepassing op je gebruik van deze community.

SBAS Ginza Summit

De lancering bekijken

 • SBAS
  Ginza Summit
  lancering
  View Full Movie

 • SBAS
  Ginza Summit
  Digest Movie 1